​MU​LBJERG KRO

​​Handelsbetingelser for billetsalg

​HANDELSBETINGELSER FOR ONLINE Billet BETALING (BILLET KØBER)

 1. Generelle oplysninger
  ​Juridisk navn: Mulbjerg kro, CVR: 19788407
 2. Parterne
  Handelsbetingelserne gælder for personer, der anvender Mulbjerg kro til tilmelding og betaling. Disse personer betegnes som Køber. Personer, der administrerer Mulbjerg kro billetsystem med tilhørende online betalingsmodul, betegnes som Arrangøren. Arrangøren er ansvarlig for at opfylde særskilte betingelser.
 3. Aftalens omfang
  Mulbjerg kro påtager sig intet ansvar overfor Køber for Arrangørens eventuelle betalingsstandsning. Arrangøren er eneansvarlig for korrektheden og lovligheden af de oplysninger, der oplyses på Mulbjerg kro og videregives til Køber.. Arrangøren skal sikre, at det anvendte materiale, herunder tekst og billeder, ikke krænker tredjemands rettigheder. Ved køb oprettes en en kvittering i vores system, hvor data som navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse gemmes. Dette bruges til at verificere Køber når de ankommer. Mulbjerg kro videregiver ikke disse oplysninger. Mulbjerg kro forbeholder sig ret til at sende automatiske system e-mails, der er relevante for købet, såsom kvitteringer og billetter, til Købers e-mailadresse.
 4. Betaling
  Der kan betales med de betalingsmetoder, der stilles til rådighed af Mulbjerg kro. Alle kommunikation i forbindelse med billetkøb er krypteret, hvilket betyder,  at dine kort oplysninger er beskyttede. .
 5. Priser
  ​Alle priser er inklusiv moms.
 6. Billet, kvittering og levering
  ​Købet registreres i Mulbjerg kro's system, som kan bekræfte fremmøde i systemet eller kræve dokumentation i form af kvittering/billet ved adgang. En billet sendes via e-mail umiddelbart efter købet og kan printes og bruges som dokumentation for betaling. Det er ikke tilladt at overdrage erhvervede billetter i kommerciel eller anden forretningsmæssig hensigt. Alle billetter er registreret i Købers navn og tilknyttet det anvendte betalingskort. Derfor kan kun Køberen få adgang medmindre der er tale om et Event, hvor der må købes mere end 1 stk. adgangsbillet. Købet registreres stadig under Købers navn, og Køberen bør være til stede ved brug af billetterne.
 7. Fortrydelse og refundering
  ​Tilmelding i forbindelse med billetkøb anses som bindende, medmindre andet er fastsat i henhold til gældende lovgivning. Refundering af billetter håndteres af Arrangøren og sker normalt kun i tilfælde af aflysning, medmindre andet er specificeret i eventbeskrivelsen. Arrangøren forbeholder sig ret til at ændre datoerne for et Event, hvilket gør billetten stadig gyldig og derfor ikke refunderes. Eventuelle bookinggebyrer refunderes normalt ikke. Refusion udføres til samme betalingskort, kontantbetaling eller bankoverførsel efter Arrangørens retningslinjer. Eventuelle henvendelser vedrørende refundering, aflysning eller billetkøb bør rettes til Arrangøren.
 8. Databeskyttelsespolitik
  ​Mulbjerg kro videregivere IKKE personlige oplysninger såsom navn, adresse, køn, fødselsdato, telefonnummer og e-mailadresse. Personlige oplysninger indsamles til registrerings- og betalingsstatusformål. Mulbjerg kro deler ikke disse oplysninger med tredjepart. Du indgår en Persondatapolitik med Mulbjerg kro og Dataansvarlig.
 9. Forbehold for fejl og mangler
  Mulbjerg kro forbeholder sig ret til at rette fejl og mangler i priser og beskrivelser samt annoncere udsolgte Events. Mulbjerg kro fastsætter den vejledende udsalgspris for billetterne, enten inklusive eller eksklusive bookinggebyr.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for bordbestilling,

eller hvis du har nogen spørgsmål.​​​​​

Få fat på os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mulbjerg Kro

Mulbjergvej 20, 9280 Storvorde

Klik her for rutevejledning

CVR: 19788407

Kontaktoplysninger

Telefon: 98 31 60 41

E-mail: info@mulbjergkro.dk

Åbningstider

Mandag: Lukket

Tirsdag - Søndag: 12:00 - 20:00

Ring for bestilling af bord i A la carten, da der muligvis kan være optaget på grund af selskab.